Beoordelingen van Freaking Vegan Haarlem

Recente recensies van Freaking Vegan Haarlem

5 sterren na 134 reviews

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cheese burger really good as always (is my favorite one) and the Shoarma was tasty but I missed the cheese on it -last time it had vegan cheddar on it and the difference is noticed -.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De chicken wrap was echt slecht. Helaas. Geen kraak noch smaak. Echt zeer magertjes belegd met 2 blaadjes sla en 2 dikke stukken komkommer. Gewoon niet met een vleugje 'sjeu' gemaakt. De eerste en laatste keer dat ik heb besteld. De fried union rings waren wel lekker.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Burger, los van de leuke roze look was de smaak perfect! En een ruime portie twister friet! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As usual delicious food, friendly staff and on time!! Try it ☺️

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van alles producten was absoluut heerlijk,. Mijn enige kritiek is dat de shoarma lauw was en de toetjes bevroren

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer ok! Bezorging niet...45 minuten te laat

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker fast food en toch vegan. Echt lekker en vers. Bezorger was zelfs vroeger dan aangekondigd. Top!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker! De kapsalon bevat veel saus, dit mag van mij wel minder. Maar dat zal ik bij de volgende bestelling erbij als verzoek zetten.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel vroeg ik de dag al besteld, toch een kwartier later bezorgd dan gewenst, waardoor de helft van het gezin zonder eten aan tafel zat. Helaas was dit niet de eerste keer.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beev burger was heerlijk! Friet iets te zout. Bezorger was kwartiertje later dus geen probleem.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol maar helaas half uur te laat geleverd na ruim een uur bezorgtijd. Zodoende ook meer koud dan lauw gegeten..

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd erg tevreden maar deze keer was t echt slecht. De bezorger was bijna een uur later. Hij had wel (al mopperend) gebeld maar meestal bieden ze je iets aan als ze zoveel later zijn. Aan de deur was t ook één klaagzang over hoe druk t is enz. Helaas was t eten dit keer ook slecht. Ik had een kapsalon en de zoete aardappelfrieten waren keihard en de helft was zwart. Heb de helft laten staan. Ook de cheesecake was nog bevroren (overigens na ontdooien wel heel lekker). Jammer, ik hoop de volgende keer weer lekker te mogen eten...

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm geleverd en heerlijke smaak! Kwartiertje later dan indicatie, maar dat kan met dit winterse weer :-)

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en super lekker!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik baal ervan om een negatieve beoordeling te moeten geven aan een vegan restaurant omdat ik graag vegan eten wil promoten en stimuleren. Echter was dit helaas niet een goede ervaring. Om 18:18 hebben we het eten besteld met als verzoek ZSM het eten te ontvangen. Ik ontving nog een extra mail waarin bevestigd werd dat het eten rond 19:20 bezorgd zou worden. Om 20:05 belde de (zeer vriendelijke) bezorger pas aan (een uur en 47 min!). Door de avondklok zorgde dit ook nog eens voor extra stress voor m'n bezoek! Met een bedrag van €3,50 voor de bezorging vind ik dit echt niet kunnen. Overigens vind ik het sowieso raar dat ze een paar straten verderop maar €0.99 aan bezorgkosten hoeven te betalen. Het eten was best lekker maar wel al aan de koude kant. Ik gun Freaking vegan echt een succesvolle toekomst maar dan moet er wel heel wat verbeteren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was erg lekker, en de bezorger was erg blij 🙃

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het broodje shawarma was lauw bij aankomst. Niet heel erg dat het eten wat later was, maar had het wel graag op temperatuur willen eten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, gezond en duurzam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burgers! Temperatuur van de frites had wat hoger gemogen.... Bezorging prima op aangegeven tijd.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was erg slecht. Het toetje was zelfs een uur na levering nog bevroren. Zèker geen €5,50 waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de kapsalon besteld en hebben echt zitten smullen, superlekker!!!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde iets langer dan normaal, maar was zoals altijd erg goed! Kan nooit lang boos op jullie blijven

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed op temperatuur en een uiterst vriendelijke bezorger. Hier bestellen wij absoluut nog eens!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld bij Freaking Vegan en het is altijd een feestje! Hoezo vlees nodig! Je merkt echt geen verschil! Kapsalon heerlijk! Burgers perfect! Bezorging ook weer perfect op tijd op het aangegeven tijdstip. Kortom keep up the good work! Tip misschien ook nog milkshakes met kokosmelk? 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burger, vriendelijke service.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekkor!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de vegan kapsalon is heeeeeerlijk!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima, je zit wel snel vol. Ik bestel altijd zonder ‘kaas’ maar dat komt nooit door. Het eten wordt snel bezorgd, maar de bestelupdate komt altijd een half uur later.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I received regular fries instead of curly ones :(.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was geweldig! Zeker een aanrader. Helaas was wel mijn cola vergeten. Al met al voor herhaling vatbaar.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger en de kapsalon waren smaakvol. De wrap had wat weinig smaak. Het was koud geworden, daarom eerst op moeten warmen. Beter verpakken tijdens vervoer is aan te raden.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!!!!!!! We hebben bijna alles van de kaart besteld en het was fantastisch!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Vaak maak je mee dat de broodjes van de burgers wat week worden onderweg, maar niet bij deze. Brood was crispy en ingrediënten smaakte vers en fris! Bezorging ook meer dan prima voor een zaterdagavond.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en warm. Heerlijke cheat meal, probeer ook eens één van de andere burgers :)

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker veel, lekker klef, veel saus. Lekker pittig. Echt waar voor je geld!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bacon overheerst een beetje. Wel lekker.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, maar te weinig patat en burgertoppings waren anders. Miste de freaking vegan saus op de no chicken burger.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld en zelf opgehaald. Gaat prima. Kapsalon mag van mij wat gevarieerder en smaakvoller. Nuggets en sweet potato fries waren erg lekker.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super snel bezorgd!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde maaltijden kwalitatief in orde en niet van vlees te onderscheiden. Eten was helaas meer dan 1 uur te laat en deels lauw en slap (broodjes, frites) bij aflevering. Waarschijnlijk door te lang onderweg zijn en/of onvoldoende warm gehouden.Wel enigszins prijzig vergeleken met dierlijke origineel.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was lekker, maar lauw/koud bij aankomst. Voor €12,50 mag die op zn minst goed op temperatuur zijn....

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed. We hadden de kapsalon en de chicky wrap. Voldoende voor twee. Kapsalon heb ik wel eens smaakvoller gehad, maar was OK. Heb het telefonisch besteld en daarna zelf opgehaald en dat werkt goed.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Vooral de kapsalon is erg lekker. Bezorging is wel een aandachtspunt. We hadden voor 18.45 besteld en om 18.10 stond de bezorger al op de stoep. Gelukkig waren we net thuis anders had hij voor een dichte deur gestaan.... De keer hiervoor was de bezorger 45 minuten later dan aangegeven. Maar het eten is echt top, dus zolang je niet vastzit aan een tijdstip om te eten lekker bestellen!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in de middag al besteld en de tijd voor bezorging in de avond aangegeven. Toch DRIE KWARTIER te laat bezorgd. Eten ook koud inmiddels. AFRADER

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker maar 2 uur bezorgtijd is echt veel te lang

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meegezogen in de Vegan maand van mijn liefje hier eten besteld. Ik ben toch ook een vleeseter en mijn Vegan eetervaringen waren tot dusver zozo of rond uitslecht. Maar FreakingVegan kan het dus wel! Heerlijk wraps gegeten. Complimenten! Grootste verrassing: de bitterballen! Niet van 'echt' te onderscheiden. Super!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker, alleen jammer dat we er 1,5 op moesten wachten

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden niet verwacht dat vegan food zo lekker kan zijn. De vriendelijke bezorger was op tijd.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was perfect thank you! Very kind staff and also the delivery guy 👍🏻

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging. Heerlijk gegeten ! Alleen was m’n coffee cheesecake nog bevroren.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super grote portie, sneller geleverd dan verwacht, en erg lekker.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekker, elke keer weer! Absolute aanrader!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijkste kapsalon van allemaal. Al jaren veganist, maar dit blinkt toch uit 😍 Waarom nog vlees eten als het zo kan?

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas erg lang moeten wachten op de bestelling. In eerste instantie zou het na een uur geleverd worden, dit werden 2 uur! Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan bij het nabellen en door de bezorger. De burger was heerlijk (ondanks dat die ook al lauw was). De patat was echt te koud en te slap. Al met al dus een beetje een teleurstelling. Ik hoop dat dit gaat verbeteren, want is toch heel fijn om af toe zo’n heerlijke vegan-burger te kunnen eten 😋

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger met bacon. Goede saus ook.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat langer dan gewend, maar goed het was een waarschijnlijk drukke zondag avond! En dat snap ik maar al te goed omdat het eten weer zoals elke keer super lekker was! Tot de volgende keer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker & op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk! En warm, vers, netjes verzorgd

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldig lekker... elke keer proberen we iets nieuws van de kaart en alles is super. Zelfs mijn man die niet vegan eet, proefde een hapje van de burger en wil de volgende keer ook deze. Veel te lekker!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, mooi verpakt, aardige bezorger

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke (beev)burger, zoals altijd. Wat is ie goed! Friet was wel heel erg zout deze keer ;)

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vullend!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zijn er ook dingen die niet lekker zijn bij jullie? De beev bacon burger was super lekker, voor herhaling vatbaar! Net als de wraps, kapsalon, frietjes enz. Super lekker! Ook voor de mensen die niet vegetariërs of veganistisch willen eten, gewoon doen! Super goed.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was super lekker en bezorger was precies op tijd! Een aanrader!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd! Niet teleurstellend.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd super lekker... was iets minder warm dit keer dan wat we van jullie gewend zijn, maar desondanks super lekker eten weer. Tot een volgende keer.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas smaakte de swoarma wrappy niet zo lekker, het 'vlees' was erg taai en de wrap ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het echt niet goed. Patat slap en koud. Burger niet echt lekker gebakken en ook koud!!!! Zoooo jammer. Alle andere keren was ik superblij maar nu helemaal niet! De bezorger kon ook ons huis niet echt vinden. Is ook niey heel makkelijk... Kortom jammer....

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een NoChicken zonder kaas kwam mét kaas

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Order was een half uur te laat. Patat was erg taai. Hopelijk is het de volgende keer anders.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super vriendelijke snelle bezorging

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de lekkerste burgers ooit!! Sowieso de lekkerste vegan burger ooit. De ‘kip’ was zo knapperig! De zoete aardappel frietjes ook overigens. En ook nog super snel bezorgd! Dit was de eerste x dat ik hier heb besteld maar zeker niet de laatste.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel de burgers als de kapsalon waren perfect. Zelfs als je geen vegetariër bent, een aanrader om eens te bestellen.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Freaking good! Kapsalon niet van echt te onderscheiden 8D! Voor herhaling vatbaar.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten vind ik altijd super lekker maar het was heel erg verlaat waardoor het koud was geworden en de kaas niet meer gemolten was en de frietjes niet meer lekker waren. Wel fijn dat jullie het zo druk hebben met veganzaken!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua smaak vond ik de shawarma en frietjes (+sauzen) erg lekker. Echter was het niet echt warm en de frietjes taai. De Brownie was geen brownie maar meer en chocolade mousse taart.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great junk food that really hit the spot! My husband didn't realise it wasn't real beef and bacon in his burger and my "chicken" wrap was nice and crispy. Highly recommend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren echt erg lekker! (De patat iets minder). De bezorger was een half uur eerder dan de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten, die beev bacon burger is awesome!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was niet erg warm meer en teveel saus.. maar de bacon no beef was heerlijk!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered the Beev Burger and it was really the best vegan burger I ever ate. It was sooooo tasty! I will definitely order it more often

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte absoluut heerlijk. Erg goede burger en kapsalon, lekkere sausjes (freaking vegan sauce is top) en ruime keuze. Alleen was de brownie een beetje te massief/gevuld qua structuur ofzo. Iets meer cake-achtig was lekkerder geweest. Maar toch 5 sterren voor het eten. De bezorging duurde echter wel een uur. Dit was aangegeven bij de bestelling, maar het duurt toch wel lang als je al veel honger hebt.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was helemaal prima. Wellicht zou betere kwaliteit friet en bun het feest helemaal compleet maken.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Helaas was her wel pas een uur te laat bezorgd!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten, keurig op tijd en vriendelijke levering

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is heerlijk. Wij hadden een kapsalon en een broodje shwarma. Wij eten vlees en dit was echt beter dan veel andere broodjes shoarma of kapsalons die we eten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om er opnieuw te bestellen.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een grote bestelling dus minder snel dan normaal. Alleen waren jullie de mayonaise vergeten ;-)

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, ik word nog dik van jullie :p Ga zo door!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste restaurant in Haarlem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker, maar helaas wel ruim een uur later dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een Beev Burger, Kapsalon en extra frietjes, heerlijk! Ik bestel hier wel vaker en het is altijd top!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Dank voor het gerecht, en de attentie (dessert) voor mijn verjaardag!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk, echt een aanwinst! Wel zou ik graag nog iets van een salade op de kaart willen zien voor de vitaminen 🤗

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische burgers!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle bezorging, houden zo! Nu echt een aanrader

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd superlekker, netjes verzorgd en op tijd gebracht, hoeveel 5 sterren mag je geven???

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ordered and really enjoyed the Kapsalon and Beevburger. Good quality and big portion :).

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb maar een woord: GEWELDIG!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Hebben zitten smullen! En keurig op tijd bezorgd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helden! Zo blij dat jullie in schalkwijk bezorgen, en zo snel!! Die burgers zijn zooo lekker!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Alle vijf genoten van de kapsalon (zelfs de vleesetende mannen!)

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker, goede kwaliteit en zoals een hamburger hoort te zijn. Vet, saus en vieze vingers :-)

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat ik hier tot nu toe heb gegeten is fantastisch!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. Een aanrader, ook als je niet vegetarisch of veganistisch bent, wie weet wordt je over gehaald 😁

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon, Curly fries en bitterballen. Bezorging keurig op tijd. Aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Soooo delicious, I enjoyed every bite so much. Keep on going, we sadly enough just moved out of Haarlem but we will come back and hoping Ubereats delivers in Zwanenburg haha. Thank you for the food made with love!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, bezorging was snel en goed

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menus zijn te duur. Wel best lekker

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal vegetariërs hier in huis, dus heel blij met freaking vegan in de stad. Het was weer super lekker!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!! Zelfs onze vlees-etende zoon vond t lekker! 😉

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en erg lekker gegeten. Eeen aanrader als je zin in vegan fast food hebt. We gaan zeker weer bestellen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Conform afspraak en lekker. Mijn favoriet is de "Kapsalon"! Aardige mensen. Alleen het erg kleine stukje vegan cheese cake voor €5 is niet helemaal in verhouding.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, great service!