Beoordelingen van Freaking Vegan Haarlem

Recente recensies van Freaking Vegan Haarlem

5 sterren na 51 reviews

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een NoChicken zonder kaas kwam mét kaas

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Order was een half uur te laat. Patat was erg taai. Hopelijk is het de volgende keer anders.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super vriendelijke snelle bezorging

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de lekkerste burgers ooit!! Sowieso de lekkerste vegan burger ooit. De ‘kip’ was zo knapperig! De zoete aardappel frietjes ook overigens. En ook nog super snel bezorgd! Dit was de eerste x dat ik hier heb besteld maar zeker niet de laatste.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel de burgers als de kapsalon waren perfect. Zelfs als je geen vegetariër bent, een aanrader om eens te bestellen.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Freaking good! Kapsalon niet van echt te onderscheiden 8D! Voor herhaling vatbaar.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten vind ik altijd super lekker maar het was heel erg verlaat waardoor het koud was geworden en de kaas niet meer gemolten was en de frietjes niet meer lekker waren. Wel fijn dat jullie het zo druk hebben met veganzaken!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua smaak vond ik de shawarma en frietjes (+sauzen) erg lekker. Echter was het niet echt warm en de frietjes taai. De Brownie was geen brownie maar meer en chocolade mousse taart.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great junk food that really hit the spot! My husband didn't realise it wasn't real beef and bacon in his burger and my "chicken" wrap was nice and crispy. Highly recommend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren echt erg lekker! (De patat iets minder). De bezorger was een half uur eerder dan de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten, die beev bacon burger is awesome!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was niet erg warm meer en teveel saus.. maar de bacon no beef was heerlijk!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered the Beev Burger and it was really the best vegan burger I ever ate. It was sooooo tasty! I will definitely order it more often

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte absoluut heerlijk. Erg goede burger en kapsalon, lekkere sausjes (freaking vegan sauce is top) en ruime keuze. Alleen was de brownie een beetje te massief/gevuld qua structuur ofzo. Iets meer cake-achtig was lekkerder geweest. Maar toch 5 sterren voor het eten. De bezorging duurde echter wel een uur. Dit was aangegeven bij de bestelling, maar het duurt toch wel lang als je al veel honger hebt.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was helemaal prima. Wellicht zou betere kwaliteit friet en bun het feest helemaal compleet maken.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Helaas was her wel pas een uur te laat bezorgd!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten, keurig op tijd en vriendelijke levering

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is heerlijk. Wij hadden een kapsalon en een broodje shwarma. Wij eten vlees en dit was echt beter dan veel andere broodjes shoarma of kapsalons die we eten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om er opnieuw te bestellen.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een grote bestelling dus minder snel dan normaal. Alleen waren jullie de mayonaise vergeten ;-)

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, ik word nog dik van jullie :p Ga zo door!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste restaurant in Haarlem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker, maar helaas wel ruim een uur later dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een Beev Burger, Kapsalon en extra frietjes, heerlijk! Ik bestel hier wel vaker en het is altijd top!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Dank voor het gerecht, en de attentie (dessert) voor mijn verjaardag!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk, echt een aanwinst! Wel zou ik graag nog iets van een salade op de kaart willen zien voor de vitaminen 🤗

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische burgers!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle bezorging, houden zo! Nu echt een aanrader

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd superlekker, netjes verzorgd en op tijd gebracht, hoeveel 5 sterren mag je geven???

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ordered and really enjoyed the Kapsalon and Beevburger. Good quality and big portion :).

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb maar een woord: GEWELDIG!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Hebben zitten smullen! En keurig op tijd bezorgd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helden! Zo blij dat jullie in schalkwijk bezorgen, en zo snel!! Die burgers zijn zooo lekker!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Alle vijf genoten van de kapsalon (zelfs de vleesetende mannen!)

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker, goede kwaliteit en zoals een hamburger hoort te zijn. Vet, saus en vieze vingers :-)

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat ik hier tot nu toe heb gegeten is fantastisch!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. Een aanrader, ook als je niet vegetarisch of veganistisch bent, wie weet wordt je over gehaald 😁

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon, Curly fries en bitterballen. Bezorging keurig op tijd. Aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Soooo delicious, I enjoyed every bite so much. Keep on going, we sadly enough just moved out of Haarlem but we will come back and hoping Ubereats delivers in Zwanenburg haha. Thank you for the food made with love!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, bezorging was snel en goed

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menus zijn te duur. Wel best lekker

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal vegetariërs hier in huis, dus heel blij met freaking vegan in de stad. Het was weer super lekker!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!! Zelfs onze vlees-etende zoon vond t lekker! 😉

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en erg lekker gegeten. Eeen aanrader als je zin in vegan fast food hebt. We gaan zeker weer bestellen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Conform afspraak en lekker. Mijn favoriet is de "Kapsalon"! Aardige mensen. Alleen het erg kleine stukje vegan cheese cake voor €5 is niet helemaal in verhouding.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, great service!